Vi siktar på skott…

Ivers träning med skott går hur bra som helst men jag vill ändå mängdträna det en stund till, för att känna mig helt trygg. Han har ju som sagt aldrig varit rädd eller berörd, utan han har ett stort intresse för framförallt skytten.

Så i tisdags sköt Lollo fyra skott på en ”riktig” plats. Och det gick himla fint. Sen gjorde vi även budföring med skott och där pratade skytten med mig innan han skulle springa så då tog nyfikenheten över och han var tvungen att springa dit och kolla vem det var… Men det blev bra träning efter det.
Mari och Anna var också med på träningen så Keno fick kommendering på ff, inkallande, framåtsändande och stegen. Fick till mycket bra träning, med det sagt inte fläckfri, men bra!
Iver och jag tränade sen själva på en del lägre moment, krypet går fint nu, lite små detaljer kvar bara…

Onsdag blev det en joggingrunda (underbart!) och sen lite inneträning där vovvarna fick träna plattformen.

Igår träffade jag Anette med vovvar. Först en plats med skott för Iver, sen en promenad. Iver fick springa massor av vändor på budföringen sen (utan skott) och Keno fick träna inkallning med ställande, framåtsändande och stegen. Keno toppade igår, var så himla kul!

Ikväll ska vi träffa Vilja-dottern, Doris och Pernilla. Spår och lite lydnad står på menyn. Och en massa prat förstås…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.