Fot-not…

Ni som följer min blogg har väl knappast undgått allt mitt prat om min fot… Nu har det gått ett halvår sen skadan skedde och idag har jag äntligen fått nytt hopp!

Jag var till en naprapat, som jag har väldigt mycket förtroende för. Han är duktig på idrottsskador och jag har varit hos honom med ett ryggskott för flera år sedan. Förutom att han behandlade mitt onda ben, gav han mig instruktioner om ny träning, på en balansplatta. Så det har jag köpt en idag.

Han kände också igenom min fot och lossade en låsning i foten (den visste jag så klart inte att jag hade) vilket gjorde att det ständiga ”knixandet” när jag går nu är borta. Annars kändes foten riktigt bra tyckte han. Och det bästa av allt: JAG FÅR SPRINGA IGEN! Han tyckte min upptrappning som jag påbörjat lät bra och så länge det inte gör ont i foten när jag springer är det ingen fara. Och det gör det ju inte, det kan komma lite smärta dagen efter men det viktiga är att det inte gör ont under själva springturen. Och jag ska springa utan stödet för det mesta. Han förgyllde verkligen min dag!!! Är såååå glad!!!
Idag är första dagen utan smärta i benet på flera månader!!!

Jag firade min ”nya livsgnista” med att starta upp jaktkursen ikväll. Mycket duktiga och roliga hundar med förare! Längtar redan till nästa gång! Keno fick agera lite visningshund och Iver fick 10 minuters dirigeringsträning innan de kom, men annars har hundarna haft vilodag. Imorgon blir det nog en springtur (nähä?) och sen lydnadsträning på det. Jag ska också träffa en person som vill ha privat träning i jakten.

Nu är det dags att ställa mig på balansplattan!

En kommentar till “Fot-not…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.