Tack för dagens teknik!

 
Bjuder på en sommarbild!

Annars hade jag nog varit ute och gått i skogen än… För vilse var jag igår. Fast inte så mycket. Jag gick ändå åt rätt håll. Men det visste jag inte. Vilse i pannkakan, hon med noll i lokalsinne… Det är jag det…

Träffade Ulle och Mari igår i skogen för att spåra. Jag la spår åt Pippi och när jag hade lagt sista apporten var jag inte alls där jag trodde att jag var. Den där underbara känslan av att veta var man kom ifrån…. Den har aldrig jag blivit begåvad med. Men jag irrade omkring en stund, ringde sen till Mari,som sa att jag skulle kolla på kartan (jag hade runkeepern på). Jag trodde inte jag kunde se kartan i min mobil men när jag kollade kunde jag ju se var jag startat och var jag slutat och strecket mellan plus en blå blinkande prick som var jag! Hurra! Nu kunde jag ju bara gå mot starten! Underbara teknik! Och underbara Mari som berättade det! Så jag hittade tillbaka och la sen Trollas spår. Och där jag skulle lägga det… Där hade jag ju irrat lite… Så Trolla fick en riktig utmaning där jag korsade spåret två gånger och gick riktigt nära på några andra ställen. Tror det blev en bra träning för Trollerolla! Bra att vara vilsen ibland!

Keno fick en riktig utmaning i spåret Ulle la. Det är så härligt med träningsvänner som vet precis vad man menar när man förklarar vilken typ av spår man vill ha. Det var underbart krångligt! Ulle hade gjort ett toppenjobb! Och Keno skötte sig sååå bra! Och skogspinnarna går riktigt bra nu! Spåret var strax under 1 km långt, låg 2 timmar och hade sex pinnar. Det hade massor av spetsvinklar, återgångar, vinklar som svängde runt sig själva och mycket annat.
Även Ivers spår hade Ulle lagt och även det blev precis som jag ville ha det! Iver spårar ju som en gud, lugnt och metodiskt och missade såklart inga pinnar. Hans spår var också strax under 1 km långt, låg 2,5 timmar och hade sex pinnar plus en leksak. Även hans spår hade massor av vinklar och svårigheter.

En trevlig dag i skogen, förutom spår hann vi med fika och prat också!

Jag var bara hemma och vände sen. Det var dags för veckans bastu med grannkärringarna och innan det styrketränade jag och sen blev vi alla bjudna på mat innan bastun av en annan granne, trevligt!

Efter jobbet idag tog jag och vovvarna en PW. Tack vare tekniken vågade jag mig nu ut på en helt annan väg, det var inga problem att hitta tillbaka.  Lite träning blev det efter det. Keno fick göra rutan, kon/apport, fjärr, vittring och lite fritt följ. Och jag kom på att om jag inte pekar med handen /armen mot rutan, utan bara säger kommandot, går han in klockrent…
Iver fick ett shapingpass / egna beteenden-pass, det var evigheter sen vi gjorde det. Och det var så roligt! Han fick göra ingångar vid foten, gå fot, ligga, sitta, ta upp tungapporten och sätta sig fot, krypa och stå stilla (omvänt lockande) och allt utan kommandon.
Nu har jag styrketränat och käkat mat, snart dags för sängen.

2 reaktioner till “Tack för dagens teknik!”

  1. Jätteroligt att läsa om din träning.Du skriver så inspirerande, man blir sugen att testa nått.Synd att jag bor så långt bort för att kunna gå på kurs med dig….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.