Lite trött…

Promenader, hundträning, egen träning, hus, heltidsjobb, egen firma, ideella jobb… Hur hinner man allt egentilgen? Till råga på allt har vi flyttat på jobbet så denna vecka har det varit ganska mycket nytt där, som tagit lite extra energi. Så idag orkade jag faktiskt inte styrketräna, jag känner mig för trött. Det blev istället en långpromenad med vovvarna och sen lite träning här hemma. Iver fick träna stadga medan jag kastade dummies. Den fick jag en tokig idé som blev ganska bra. Han fick göra markeringsmaraton, och det blev det resultat jag ville ha. Tror det kan vara nåt, lite ”Bolly-tänk”… Han fick träna att frysa på tass-target också. Keno fick ett sök med dummies, några markeringar (blir ju inte så svåra när jag kastar själv) och frysa på tass-target.

Igår träffade jag Therese och Hanne på klubben. Iver fick träna hela lägre för första gången. Först en plats med fyra skott, med annan skytt. Han flög upp på första skottet, det var väntat, men sen han låg han fint och lugnt på resten. Sen budföring med skytt och skott, blev bara ett skott. Han hoppade upp i luften men sprang vidare till mottagaren då hon ropade. Mycket nöjd! Lydnaden då:
Linförighet: Otroligt fint fokus, fin position, riktigt fint!
Framförgående: Mycket bra. Kommer inte att fila mer på det.
Läggande: Toppen.
Inkallning: Toppen.
Apportering: Toppen.
Kryp: Måste träna mer, han lyfte sig, men vi hade nog fått poäng i alla fall.
Hopp: Toppen.
Känns som att vi kan nå vårt mål som är start i april. Roligt!

När det var Kenos tur fick han göra en ingång på plan och sen fritt följ med kommendering. Fin attityd och fokus. Sen tränade vi själva på framåtsändande, kryp och skall. Känslan är att vi borde vara i form till tänkt elitstart.

2 reaktioner till “Lite trött…”

  1. Du är rolig du: när du är trött blir det ”bara” hundträning och långpromenad! Trist att jag inte kunde träna med er i tisdags 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.