Lite framtidstankar…

Det händer ju inte så mycket när man är sjuk… Somnade 21.00 på nyårskvällen och sov mig genom nyår… Tror det är första gången sen jag var liten… Jag hade min ”peak” den dagen och även dagen efter, så då hände typ… ingenting…! Magnus tog en långprommis med hundarna och Keno fick göra en vittring och Iver fick höra några skott. Men idag har det vänt, jag är mycket piggare så imorgon blir det jobb igen!

Ikväll ska vi äntligen träffa Hanne igen i ridhuset i Molkom för lite träning. Vi fortsätter väl där vi slutade sist, fast nu kommervi att ha en hel del störningar också, Toppen! Jag ska sätta mig och kika in en elittävling som passar. Vi startar lite på skoj, Keno och jag, precis som vi brukar.

Jag brukar inte strukturera upp några mål för året, man vet aldrig vad som händer, men mina tankar är i alla fall att Keno ska:
Tävla elitlydnad och ha kul.
Få sitt sista cert i spår.
Starta rallylydnad.
Kanske börja träna sök?

Drömmarna med Iver är:
Starta lägre spår och bli uppflyttad till högre.
Starta TJP.
Ett STORT kanske starta B-prov.

Sen ska ju Värmlandstollarna arrangera vårt första TJP, något som kommer att ta lite tid, även om mark och de flesta funktionärer är klara.
Kenos yngsta barn ska göra MH under våren / sommaren och Ivers syster ska HD/AD röntgas.
Och sen händer ju som vanligt en massa andra planerade och oplanerade saker. Ett nytt år känns alltid som en bra nystart!

En kommentar till “Lite framtidstankar…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.