Bilprovning.

Igår bytte jag tillfälligt bil. Lämnade in Passaten och fick med mig en V50 hem. Vi är väldigt nöjda med Volvon och kan absolut tänka oss att köpa en sån. Men idag när jag bytte tillbaka bilen och fick reda på vad bilfirman skulle ge för den, trodde jag nästan de skämtade! Nästan hälften så mycket mot vad den är värd ville de ge! Nog för att man alltid får dåligt betalt i inbyte men så här dåligt! Det går ju bara inte… Vi får göra som vi tänkte från början – sälja den privat. Det tokiga är att om vi får den såld står vi utan bil tills vi köpt en ny… Men vi vet ju vad vi vill ha så det ska nog ordna sig. Vi får samåka i Ronny så länge…Hehe! Och får vi den inte såld får vi ha den kvar helt enkelt, det är ju inte minsta fel på den.

Förutom testkörning av Volvon igår gick jag och vovvarna en Power walk och efter den styrketränade jag. Har ju haft uppehåll från det drygt en månad så det kändes skönt att börja igen.

Idag tränade jag och vovvarna på Karlstad BK, alldeles själva. Keno fick köra genom alla elitmoment och han gjorde det riktigt bra. Vittringen fixade han fint, det som var svårt idag var kon/ruta och kon/apport men med några DK löste han det. Jag vill ju inte träna med DK men eftersom jag kedjade alla moment fick det bli så, jag ville inte bryta mitt i för då försvinner ju vitsen med att se var vi står i helhetsträningen. Efter belöning tränade vi sen mer på de två momenten, isärplockade. Annars känns det som eliten är på gång i alla fall och roligt att se vad fort han lär sig nya moment.

Iver då… Kedjade ihop linförigheten och framförgåendet, ville se om Hannes teori kunde stämma. Och ja, det blev mycket bättre! Han hade fin linförighet idag, framförgåendet med halter satt fint. Apportering med ingång satt som ett smäck idag (han har ju inte kunnat ingången helt förut) och idag kunde han krypa riktigt, riktigt långt! Längre än 4 meter. Han hade lite svårt med starten dock, så vi tränade en del starter. Sen fick han träna lite fjärr (jo minsann!) och avslutade sen med en plats på fem minuter, han låg så tryggt och stilla.

Tog en promenad efter träningen. Skönt med ordentliga promenader varje dag igen, blev ju inte så mycket när jag var sjuk. Men nu fattar jag ju varför foten varit så bra ett tag… Nu när jag är igång igen har jag ont i den igen, trots ankelstöd. Inte lika illa förstås men ändå ont.

En kommentar till “Bilprovning.”

  1. Inte lätt med bilar. Jag hade tur att hitta en billig och ekonomisk, praktisk bil som jag är så nöjd med, men den gamle står kvar här hemma. Den ska säljas och det är ett jobbigt moment. Hoppas att det löser sig för er med bil. V50 är snygg. Och hoppas foten din blir bättre snarast.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.