Vilken härlig helg!


Bild tagen av oss själva med mobilen så inte bästa kvaliten…

SPA-bad, ansiktsbehandling, mer SPA-bad, julkonsert, julbord, övernattning, frukost, SPA-bad. Ja, så mycket bättre blir det inte…

Jag och Magnus åkte till Lundsbrunn igår. Med stopp i Forshaga där hundarna blev lite bortskämda av mormor och morfar resten av helgen, och ett stopp på vägen ner för lite lunch. Väl framme lyxade vi oss med bubbelpool, ångbastu, vanlig bastu och pool. På eftermiddagen kostade sig Magnus på massage och mig kostade han på en ansiktsbehandling (min födelsedagspresent). Förutom att jag blev ren i ansiktet plockade hon mina ögonbryn och färgade både dom och mina ögonfransar och avslutade med ansiktsmassage. LYX!

Efter behandlingarna blev det mer tid i SPA:t. Senare fick vi lyssna på en otroligt duktig tjej som sjöng julsånger och efter det var det dags för julbord. Det var i särklass det största och bästa julbord jag någonsin varit på! Jag är ju ingen julmatsfreak direkt men där fanns det verkligen något för alla. Jösses, det fanns allt! Och godis/fikabordet ska vi inte prata på… Även om jag inte alls tog en bit av varje sak räckte ändå inte tallriken till…

Idag åt vi en lyxig hotellfrukost innan vi tillbringade några timmar till i SPA:t. Sen åkte vi hemåt, stannade en sväng hos mor och far, hämtade hundarna och fick mat och fika. Vi passade på att ”fira” mig samtidigt, roligare än att fira på en måndag…

4 reaktioner till “Vilken härlig helg!”

  1. Jo jag vet att julbordet i lundsbrunn inte går av för hackor!! Det är ju nära mina gamla hemtrakter Skara. Vad snygg du är i håret nu!

  2. Härligt med lyxhelg!
    Jag hade lyx-tisdag förra veckan då jag var ute och åt god middag och såg Ljust och Fräscht på Circus. Man måste pigga upp sig lite i detta mörker. Ingen snö alls här ännu…

  3. Visst är Lundsbrunn bra på alla sätt och vis. Julbordet är enormt! Vet en dom gick upp tre kilo efter det julbordet. Hihi. Vad fina ni är på fotot. Ha det så bra! Och tack för julkortet! God Jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.