Spår i dagarna två

Snart är mina korta arbetsdagar två gånger i veckan slut. Nästa år jobbar jag heltid igen som vanligt. Så den här veckan blir kortdagarna lite extra värdefulla… Så i tisdags träffade jag Anna efter jobbet. Vi la spår, tog en fika och Anna hjälpte mig kolla så min bokföring är rätt (jag är ju nybörjare på det) och sen fick alla hundar spåra.

Keno fick ett 1200 meter långt spår med bara fem skogspinnar. Spåret hade legat drygt två timmar. Som grädde på moset fick han ett upptag också, något vi inte tränat på väldigt länge. Upptaget och spåret gick bra. Han missade de två första skogpinnarna men tog sen upp de andra tre helt själv. Det går framåt, han har inte gått mer än några få spår med skogspinnar i. Duktig kille!

Ivers spår var 700 meter långt, sex pinnar och låg också drygt två timmar. Han fick också ett litet upptag, vi har inte börja träna det än egentligen… Han spårade fint, det var mycket vilt i spåret och det löste han bra. Han missade en pinne men tog den lilla stickan jag hade lagt ut. Flink vovve!

Efter träning hade jag möte på KHC med Johanna och Lina där vi diskuterade vårens kurser. De kommer alldeles strax ut här på hemsidan.

Igår var hundarna med på jobbet så vi hann med först en promenad på dagen (jag tog ut en timme i tid) och sen en timme efter jobbet när vi väntade på Magnus. Då gick vi på Kronoparken och där har de redan börjat smälla av raketer minsann! Men ingen av hundarna brydde sig…

Idag är det sista korta arbetsdagen. Förutom promenad, städning och lite annat smått och gott ska jag och hundarna träna i ridhuset i Molkom ikväll. Ska bli kul för nu har vi hållit upp ett tag och bara latat oss… Spännande att se vad som mognat, vad som blivit bortglömt osv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.