Kommer inte på någon bra rubrik till det här inlägget…

Det var riktigt roligt med en tur till Ullared med Mamma! Nu är de flesta julklappar klara och sen fick jag med mig lite kläder till mig själv och en hel del hundsaker förstås… Men det litar på att åka buss 6 timmar, shoppa i 5 timmar, åka buss igen 6 timmar…

Onsdagen fick hundarna ”jobba” på mitt jobb och de gör ett väldigt bra jobb där! Långpromenad efter jobbet, sen klippa mig och handla mat. Sen var jag sååå trött, blev inget mer den dagen…

Men igår gjorde jag desto mer! Började med en power-walk i stan, med hundarna, innan jobbet. Hundarna fick ”jobba” även igår. När vi slutat träffade vi Therese och Micke för lite jaktträning. Iver fick träna på nergrävda markeringar med två kastare, det gick väldigt bra! Även lite linjetag tränade vi på och det fixade han galant.  Sen åkte vi vidare till 4H och tränade i ridhuset tillsammans med carina och Xtra.

Keno tränade på rutan, konen, ”Z”, apporteringsdirigering och ett låååångt fritt följ. Och han gjorde allt riktigt bra! Kanske blir jag sugen nog att träna för start i elitlydnaden???

Iver visade att hans minne var tillbaka och gjorde mycket fint i lägre lydnadens moment! Förutom krypet känns han snart startklar och så måste vi ju träna skott på plats och budföring förstås…

Idag blir det en rejäl promenad efter jobbet, sen ska jag bara ta det lugnt, kanske göra lite julbak…?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.