”Bocken står så grön och grann i stugan…!”


”Du och jag, Keno…”

”Och här står jag, 3 december, i ösregn och storm, och gör en ….julbock”! Tror inte jag varit med om det förut… Trots det riktiga ”skitvädret” blev bocken klädd med granris, fick på sig lite rött band och ljus i ”håret”. Den blev så fin så. Under tiden jag jobbade med den roade sig hundarna med att gräva hål, äta gegga och rötter, jaga varandra, ha dragkamp om pinnar, sno granris för mig och mycket mera. Tror de hade en toppendag…

När bocken var klar tog vi en promenad, men på grund av blåsten fick vi hålla oss på grusvägarna för det mesta. Efter lunch gjorde jag lite julbak a´la LCHF och det blev riktigt lyckat! Saffransbisquotti (vet inte hur det stavas?) och saffransmuffins.

Ja, resten av dagen då? Mest slappande faktiskt… Magnus vaknade på eftermiddagen (han hade jobbat natt) och han och Jimmy fixade trädet som hade ramlat över vår ledning så vi inte hade något bredband, så nu funkar det igen! Vilken man jag har, fixar det mesta!!! Ett avsnitt av SOA har vi hunnit klämma och jag har ordnat med lite papper till firman.

 Ingen hundträning alls idag, men imorgon ska det bli mer! Då är det julträff med Värmlandstollarna och de hotar med julklappsapportering… Jag hoppas det är vi förare som ska apportera för Iver lär väl tugga sönder allihop annars, haha! Keno, däremot, fixar det säkert. Innan träffen ska jag kolla in när en kursare gör debut på lydnadsplanen och sen har jag tänkt träna lite med vilt i olika moment också.

Bjuder på några bilder, tyvärr lite halvdåliga då de är tagna med mobilen…


Det blir mest promenader med dragselar och linor på kvällarna, till Kenos glädje!


Keno sover gott i soffan efter en power walk.


Likaså Iver och Rally…


Magnus stolthet har nu kommit upp på väggen!

En kommentar till “”Bocken står så grön och grann i stugan…!””

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.