Stadga och dirigering.

En härlig dag idag! Jobbade bara till halv ett, vilket jag gör tisdag och torsdag. Mötte sen upp Ulle, Eva, Mari (och Julia förstås), Jessica, Anna-Karin och Veronica i skogen för lite träning! Först ut fick Iver bli, A-K kastade först bara dummies, Iver hade ganska bra stadga. Sen sköt hon (inga kast) och det blev svårare men vi fick till en riktigt bra träning! Avslutade med att testa kast och skott och det gick bra!

Sen dags för det viktigaste… Grilla korv!!! Mums! Gott och trevligt att sitta och grilla och prata en stund. Sen fick Keno, Mio, Zeke och Tilda (och Pippi var med på ett hörn) träna samtidigt. Vi hade gjort en stor ruta på ängen, det låg dummies i varje hörn plus ett femte ”hörn”. Keno var i en jättebra sinnesstämning, lugn och koncentrerad, gick finfint fot mellan ställena. Han tränade både långa linjetag, stopp, höger / vänster och bakåt-ut. Dessutom fick han en störningsmarkering lite till vänster om ett målområde och det skötte han fin-fint, han sprang förbi och tog mina dirigeringar. Alla tränade samtidigt så det var mycket rörelse runt om. Myyycket nöjd med pöjken!

Iver fick sen en kort träning igen, samma upplägg fast ny kastare / skytt och ny plats. Som sagt, nyttig träning, vi behöver träna det här massor av gånger! Men han är på gång och jag hoppas att han snart ska vara tillbaka i den stadga han hade innan hormonerna tog över hans kropp…

Hundarna hängde med till jobbet idag och där är dom mer än välkomna! Alla älskar när dom är där!! Och båda grabbarna sköter sig så bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.