Slö dag med träning.

Igår hade jag ingen ork till nåt! Efter en arbetsvecka som gick i ett, tre vändor med släpkärra till tippen dagen innan och nackont behövde jag helt enkelt en lugn dag hemma. Sov länge, tog en lång frukost. Efter det en skön långpromenad med vovvarna. Sen fick de träna lite.

Det är så himla kul att träna med en helt viltspontan hund! Iver fick först hämta en duva några gånger innan Han fick några nedgrävda markeringar och på det linjetag och fotgående. Keno fick träna lite på moment i lydnaden. Rutan, konen, fjärr och fria följet. Det går framåt, även om vi har långt kvar än…

Resten av dagen blev en slappardag och så provade jag att göra lchf-pepparkakor och lchf-glögg. Kakorna var riktigt goda men glöggen var ingen succé… Som vanligt bastu med grannkärringarna på kvällen. En riktigt härlig dag!

Imorgon bär det av till ullared med mamsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.