Mera träning…

Träffade ”jaktgänget” efter jobbet idag! Jag är stolt över mig själv. Stolt över att jag hade planerat träningen bra. Stolt över att jag backade övningarna så att Iver lyckades. Stolt över att jag stod fast vid det jag tänkt träna. Nog med skryt…

Efter långpromenad mötte jag upp Ulle och Veronica och senare kom även Therese och Eva. Iver fick först göra ett närsök, som Ulle redan hade lagt ut. Det gjorde han riktigt bra, kul! Medan U och V käkade grillad korv la jag ut två dummies på två målområden tillsammans med Iver. Han fick vänta en stund, sen gick vi tillbaka och tog dom. Även där gjorde han bra jobb, han gick spikrakt genom torr pinnhög (vilket han alltid brukar vilja gå runt) och lyssnade bra på pipan. På ena målområdet ville han byta dummy men kom snabbt på sig när jag påminde honom…
Tränade sen lite tecken och signaler några minuter i lätta övningar. Efter vila i bilen var det så dags för walk-up… Iver fick köra ensam, med två kastare. Vi började med att bara stå stilla och det fixade han bra, han tjuvade på nån enstaka när han fick vänta väääldigt länge. Sen provade vi så smått att gå, och hör och häpna, det gick riktigt bra! Jag är jätteglad över hans lugna attityd och stadga. Ja, han var duktig idag! Det finns kvar att jobba på men det känns bra att genom att backa lite i träningen kommer vi snabbt framåt igen.

Keno fick köra samma närsök, det fixade han riktigt fint! Sen fick han gå med mig när jag kastade åt dom andra i walk-upen. Han kändes mycket lugnare idag och fick därför hämta två dummies, men annars gick han bara med och han hade riktigt fint jaktfot idag. Duktig pöjk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.