”Daim är gott!”


Visst ser jag oskyldig ut??

Japp, Daim är gott! Och jag vet hur man får tag på det! Se till att behöva hundvakt och se till att det blir mormor. Väl där väntar du bara på rätt tillfälle, tex när mormor och morfar fikar. Då smyger du iväg, så där obemärkt, dra in klorna så de inte hör dig. Ta en ljudlös promenad uppför trappan till övervåningen, leta raskt upp den där papperspåsen med små påsar i. De där små påsarna som ska skickas till barnbarnen i USA… Riv snabbt upp en av påsarna, leta upp Daimen bland det andra godiset, riv av pappret och sen är det bara att hugga in! Glöm inte att njuta, även om själva ätandet går på någon sekund. Se sen till att du sekunden efter ser helt oskyldig ut, den minen måste du träna in innan, för då kommer mormor för att kolla om du kanske, möjligtvis har gjort nåt hyss… Men hon smälter ju förstås när hon får se lilla, söta mig. Och godis går det ju faktiskt att köpa mer av…

Idag har vi tränat jakt och matte säger att jag gör stora framsteg. Tydligen har hon inte riktigt gillat den period då jag hela tiden gjort tvärt emot… Jag har liksom inte orkat sitta stilla när det farit dummies i luften. Men nu har jag tröttnat på det så nu sitter jag fint kvar, både när det kastas och skjuts. Jag är en ängel! Idag hittade de också på en ny övning där jag skulle minnas markeringen, vända bort och sen ställa upp på ny plats. Klart jag mindes! Vad tror de? Till råga på allt hade de grävt ner dummiesen så jag fick leta noga för att hitta. Men med mitt goda minne och super-nos gick det på ett kick!

En and och en duva hämtade jag snabbt in när matte gömde dem i skogen. Och duvan var sååååå fin! Hade gärna behållit den lite längre om jag hade fått… Fast bollen jag fick i byte var rätt cool den också!

Iver den förskräcklige 

En kommentar till “”Daim är gott!””

  1. Mitt motto här i livet lyder såhär: ”Hos mormor får man göra vad man viiiiilll !! ”
    O så ska man lixom sjunga det lite med tralalalalaaa känsla och nosen högt i vädret! (= Och självklart se sådär söt ut som bara vi kan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.