Nej! Elvis är död!

Kenos nya Elvis är redan trasig! Och det innan han fått använda den. Vem har haft sönder den då?? Ja… Vem är ligisten här hemma…?! Fast det var ju inte meningen. Det bara hände när vi tränade… Och den som funkade så bra som belöning på upptag av änder. Nu får vi leta ny igen… Kanske en kalkon går lika bra…?!

Igår efter jobbet drog jag på mig rejäla kängor och trampade ut i skogen med vovvarna. Skulle kolla en ny väg. Och det var väl ganska bra. Ett tag… Sen blev det bara lera, långt upp på byxbenen och virriga Malin visste inte riktigt var hon var… Fast helt borta var jag inte heller. Satte på gps:en på mobilen men blev ju inget klokare av den. Visserligen såg jag ju de två sjöarna och stora vägen men inte hjälper det när jag inte vet åt vilket håll huset ligger åt… Jaja, vi hittade ut men promenaden blev dubbelt så lång som jag hade tänkt mig. Tillbaka hemma fick Iver hämta fyra änder innan vi gick in och hade ”fredagsmys”med Magnus.

Idag har vi haft en helt underbar dag! Började dagen med att städa lite här hemma och pyssla med lite av varje. Sen dök Anette med vovvar upp. Och vi har tränat och grejat hela dagen i det härliga vädret! Iver fick spåra för första gången sen i sommar. Och det gjorde han jättebra! Han fick ett spår på 500 m som hade legat 1,5 timmar. Takterna sitter i, kul! Keno fick ett 1300 m långt spår, som innehöll massor av klurigheter! Han löste det jättebra och fick alla pinnar med in. Härligt!

Efter att alla hundar spårat gick vi en rejäl promenad och sen fick Keno träna på långa dubbelmarkeringar med dolt nedslag. Även W och S fick hämta dummies. Resten av kvällen käkade vi god mat och satt och tölade. Kan man ha en trevligare dag…??!!

En kommentar till “Nej! Elvis är död!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.