Lite fot-snack…


Mmm! Hemmagjord varm choklad med grädde är toppen efter en regnig dag ute!

Med facit i hand var det kanske inte världens smartaste drag att låta foten jobba en hel dag, som i lördags… Det kom surt dagen efter, den gjorde ont. Jag tog i alla fall med mig hundarna och kikade på lydnadstävling på Forshaga BK på söndagen. Iver fick träna lite mitt bland all publik, bra störning. Och den brydde han sig inte om. Efter tävlingen fick Keno träna fritt följ, framåtsändande och stege. Hemma igen blev det en kort vila innan det var dags hålla spårkurs. Då fick foten återigen gå en hel del i skogen… Och återigen kändes den av sen…

Efter samtal med sjukgymnasten och kiropraktorn (hos honom går jag av andra skäl än foten) har jag i alla fall fått veta att jag tänker rätt. Jag ska fortsätta med belastning och mitt träningsschema. Det som värmde var att den ena tror att jag ska kunna bli återställd snabbare än till jul. Jag sätter mitt hopp till honom…

Igår hade vi turboträning! Jag skulle hålla tävlingslydnadskurs på kvällen men hundarna hann få en kort promenad och ett varsitt kort, men kvalitativt träningspass var. Det gick fort men jag hann det jag ville träna på.

Men idag hade vi desto mer tid! Först en rejäl promenad och sen träning ihop med Hanne och Agneta. Keno fick träna stegen flera omgångar, skall (tyst), hopp, fria följet och läggandet på inkallning. Iver fick göra en budföring med fullängd för första gången. Trots ”skytt” (utan skott) på ena sidan och koner på andra sidan sprang han med full fart spikrakt åt båda hållen. Dags att lägga på kommendering nästa gång! Efter det fick H och A kika lite på hans positioner och ingång med apporten. Fick lite bra idéer kring det, tack för det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.