Lite av varje…

Lördagskvällen och natten blev inte inte riktigt som det var tänkt… Magnus var bortrest med en kompis och jag skulle ha en kväll hemma själv, himla skönt ibland tycker jag. På kvällen ringde M och sa att kompisen råkat ut för en olycka så efter flyg till Uppsala för kompisen, åkte M hem istället. Han var hemma först kl 2 på natten och jag kunde ju inte slappna av och sova förrän han var hemma igen… Nu har vi fått veta att operationen gick bra i alla fall. Känner verkligen med honom, hoppas allt går bra!

Därför blev det en ganska seg söndagmorgon i Näs. Medan jag åkte till Forshaga med vovvarna la Magnus spår åt Keno hemma. I Forshaga fick Keno massage av duktiga Therese Simm (Aktiv hund). Jag har tyckt att han varit lite ovillig att lägga sig helt ner med frambenen och även lyft sig när kan krupit (som på tävlingen sist) men annars har han varit lika studsig och stollig som vanligt. Och mycket riktigt satt det en del mellan skulderbladen så det är inte konstigt att han inte kunnat dimpa i backen helt… Tur att jag inte blivit arg eller krävt att han ska ligga/krypa… Skönt att få ordning på det, nu lägger han sig så fint igen! Jag är inte ett dugg förvånad att det ibland behövs uppmjukning av musklerna, han är ju som en katapult, alltid!

Tillbaka hemma igen fick han gå sitt spår. Det gick över alla ängar här hemma och M hade lagt ett jättekul och lite krångligt spår! Keno löste det fint men missade två av åtta pinnar. Sen kom gänget i spårkursen, det var dags för sista gången på kursen. De har alla utvecklat sig otroligt mycket på dessa fem gånger, jättekul att se!

På kvällen försökte jag mig på lite uställningsträning med Iver… HAHAHAHA!!! Varken han eller jag kan… Det blir vad det blir på söndag… Han är ju ändå en naken-fis just nu. Fast han är i alla fall trimmad så vi ska inte behöva skämma ut oss för det… Och stå kan han (med doogie-zen) men inte så där så alla ben är på rätt ställe…

En kommentar till “Lite av varje…”

  1. Tack snälla för grattis till oss!
    Har du ställt ut eller ska du? Håller mina tummar oavsett!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.