Ja, det går framåt…

En vecka till som sjukskriven men sen är det tänkt att jag ska jobba igen. Och det går riktigt bra! Läkningen alltså. Den här veckan är jag beordrad att stödja på den och gå ”lite så där lagom”. Och det funkar bra. Inga långpromenader än på ett tag men jag kan i alla fall komma ut i skogen till fots, skön känsla!

Veckan som gått har ändå innehållit några saker… Jag har träffat en hel del kompiar vid olika tillfällen och det har varit min räddning! Höll på att få lappsjukan en sväng men jag klarade mig…

Våra tre bagglamm är nu slaktade (tack Micke!) och köttet  levererat till de som ville ha. Det är lite lugnare i fårflocken nu när baggarna är borta. Går utanför hagen gör de fortfarande men nu drar de inte ända till grannen i alla fall…

Hundarna har fått träna på lite småsaker. Mest på kryp, positioner och snygga in-sitt. Det funkar bra då jag bara kan sitta eller stå stilla.

Några turer till mamma och pappa har vi gjort. Skönt att få sällskap, fika och prata bort en stund.

Jag har även fått träffa en liten, söt bebis, som ännu inte fått något namn (även om jag tror jag vet vad det blir). Stoooort grattis till Mari och Anders!!!

Iver råkade ut för dålig mage och blev uttorkad så han fick läggas in för dropp några timmar i tisdags. Efter det var han lika pigg och glad igen och är det fortfarande. Alla prover har vi nu fått svar på och allt ser bra ut. Skönt! Förmodligen fick han i sig något giftigt som gjorde honom så dålig. Vi har våra misstankar om vad det var men vi kommer ju aldrig att veta säkert vad han stoppade i magen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.