Huset är klart!

 
Foto: Ann-Marie Milberg

I alla fall så klart det kan bli med en snickare som hela tiden glömmer saker… Han ska återkomma ”efter semestern” (vilket kan innebära allt från nu fram till jul känns det som) för att sätta dit de sista listerna som fattas. Men vi har målat klart ALLT och det känns så himla skönt! Bra blev det också!

Vi har ju fortfarande semester så det blir långt mellan uppdateringarna här… Efter vi kom hem från Sälen har vi varit på lite småturer, bland annat till Sunne, åkt ut med båten en sväng (första gången för Iver i en båt och det var en upplevelse kan jag säga…Puh!), badat, tagit långtur med 4-hjulingen, målat, hälsat på kompisar, gått långisar ned hundarna och slappat en hel del. Och grillat förstås! Varje kväll!


Vi har fått hjälp att ta eget hö på egen mark i år.

Jag hade bestämt mig för att inte träna nåt de här två veckorna utan vi ska ha semester. Och jag har hållit det ganska bra…Men inte helt… Vi var med på en jaktträning med ett gäng. Jag var där innan de andra kom så både Iver och Keno fick träna. När de andra väl kom sen var jag och Iver bara passiva, vi ”fikade” som det brukar heta…hehe! Blev en bra träning.

Jag och doggsen har också varit ute här hemma på ängarna en gång och tränat lite övningar i jakten och det gick riktigt bra. Keno har tränat lite på freestyle-moves och Iver har putsat på fria följet. Men förutom de korta, små passen har vi faktiskt inte tränat och det känns riktigt skönt med en paus. Desto roligare att sätta igång sen igen…

Igår och idag lyckades jag dra på mig magsjuka light så just nu händer inte många knop. Riktigt surt att få det över huvud taget och ännu surare att få det på semestern!! Nu håller jag alla tummar för att jag är på benen igen imorgon! Då börjar sista semesterveckan och vi har en hel del saker planerade, mest ”ohundiga” men även en och annan ”hundig”.


Ganska tråkigt när matte är sjuk, hon bara sover…

En kommentar till “Huset är klart!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.