Den här bjuder vi på!!! Hahaha!

 

Igår var det så dags! Jag och Keno skulle debutera i freestyle! Med endast fem träningstillfällen (och ingen hjälp av nån som kan) och aldrig med hög musik, är jag väldigt nöjd att Keno utförde allt. Han gjorde allt rätt, bara slutet som blev lite fel då han inte stod kvar på bakbenen. Sen att vi fick poängavdrag för att jag kan exakt noll om denna sport, det gör ingenting, det var inte för att få poäng som vi startade, det var verkligen bara en kul grej. Och därför vääääldigt prestige- och kravlöst från min sida. Vi synkade inte musiken riktigt och ena domaren tyckte musiken passade hunden, den andra inte…  En tyckte inte vi höll nåt tema medan den andra tyckte  att det var gränsfall för för mycket HTM (heelwork to music). Men vi fick lite beröm också! Och vi var inte helt poänglösa, 1 ynka poäng från uppflyttning om man bara kollar rent poängmässigt. Såååå illa pinkat var det ändå inte…

8 reaktioner till “Den här bjuder vi på!!! Hahaha!”

  1. Vad duktiga ni var! Att bara våga är ju en seger i sig 🙂

    Fast jag tycker att manboy hade passat bättre till Iver för Keno är ju en riktig karl 😉

  2. Åh så roligt att se filmen från eran debut i Freestyle. Men det va verkligen ovant att se er som freestyleekipage, men ni gjorde det riktigt bra! Ni är sååå duktiga!
    Grattis kram från oss!

    /Maria, Tessie & Diva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.