MH och valpträff.

I helgen har Kenos och Isas barn gjort MH. Fina barn med stor leklust, inga kvarstående rädslor och en hel del nyfikenhet. Tre stycken fick 3 på skotten, en fick 2, en avstod (pga en händelse som skrämde honom som valp) och så då unge Herr Iver som drog till med en 4:a. Han hade stooort intresse för skytten. Lite tråkigt känns det ju med en 4:a men jag är ändå glad att han inte visade någon rädsla över huvud taget, vilket också beskrivaren sa, utan det var verkligen bara intresse. Men det är ju något att tänka på i framtida träning…
Jag är en stolt ”farmor”! Vilka fina ungar!!!

Fredagen var det MH hela kvällen, vi höll till på Järvsö BK. Lördagen tränade vi jakt vid / i vatten på förmiddagen och lydnad på eftermiddagen. Idag tränade vi lite mer jakt, fast olika typer av övningar på land. Alla hundar fick bära vilt och Iver, Isa och Keno fick ett varsitt spår. Casper tränade också lite inför sin räddningshundsutbildning.
En underbar helg med bra träning, trevliga valpköpare och kennelmamma och en helt fantastisk natur!!! Tack alla för att ni kom!

Jag har över 400 bilder i min kamera så bilder kommer så fort jag hunnit gå genom dom.

En kommentar till “MH och valpträff.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.