Maraton-målande!

Imorse åkte vi ner till Molkom och hämtade skyliften vi hade hyrt. Vi skulle ha den ett dygn, alltså var det väl genomtänkt arbete vi hade framför oss. Och vi fixade det bra! I 12 timmar har vi målat, med bara kort paus för fika och mellanmål. Och så blev vi klara med allt vi skulle göra också!! Det känns så himla skönt!! Duktiga vi! Nu är allt klart! Allt som är färdigtsnickrat vill säga… Vi väntar fortfarande på att snickaren ska återkomma och sätta upp det som fattas, bland annat fyra knutar, några taklister och en del foder. Så mer målning kommer det att bli, men inget vi behöver skylift till.

Det har inte varit hundarnas dag idag, det enda de fått göra är en kort promenad. Men de har varit ute med oss på gården hela dagen så jag tror faktiskt inte att de har lidit… På eftermiddagen fick vi besök av svärmor/far och även en snabbvisit från Stockholm tittade förbi, kul!

I fredags var Kicki här och hjälpte mig att grundmåla den höga väggen. Och det var en stor hjälp att det var färdigt tills idag. Innan vi målade hann jag och grabbarna med en promenad med Anette.

Igår testade jag den nya vandringsleden här i molkom. Drygt en timme var vi ute, kul med nya marker! Efter promenaden fick grabbarna träna lite jakt. Det blev linjetag, markeringar och när-sök. Sen dök mamma och pappa upp och hade med sig nybakat gott fika, mums!
När de hade åkt hem kravlade jag mig upp på taket och målade väggen vid tvättstugan.

Just nu känns min kropp 100 år gammal, det finns inte en muskel jag inte är trött i… Undrar hur mycket träningsvärk i axlarna och nacken jag kommer ha imorgon…

4 reaktioner till “Maraton-målande!”

  1. Keno och Iver ser ut att också vilja följa med upp i skyliften 🙂
    Det blir i alla fall jättesnyggt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.