Det här med att planera…

…är verkligen min grej! På gott och ont… Jag är ganska strukturerad i allt jag gör, både i hundträningen och allt annat som jag gör. Vilket innebär att när jag nu har semester och har lovat mig sjäv att planera så lite som möjligt och ta dagen som den kommer, är det inte helt lätt… Jag har verkligen försökt men jag har ändå lyckats planera måndag till söndag denna veckan. Fast det är inte värst mycket per dag så jag har mycket ledigt men ändå… Jag får nog helt enkelt acceptera att det är sådan jag är och jag mår bäst när jag har det lite lagom planerat.

Igår åkte jag och Magnus till stan. Jag är inte där så ofta så jag hade samlat på mig en lång lista på allt som skulle köpas. Tur nog fick vi allt gjort plus åt en god lunch och mysig fika. En härlig dag! Jag fick tag på nya joggingskor, kängor, flytväst till Iver och en massa annat. När vi kom hem testade vi de nya springskorna, vi tog en 5 km-runda. Och det gick alldeles utmärkt, inga skavsår eller trött i fötterna.

På kvällen grillade vi och då dök det upp en främling som var intresserad av vår Saab-kyrkogård (hurra, sa jag, bara ta allt du vill ha så vi blir av med skiten!). han tog lite kort på olika grejer och skulle höra av sig. Hoppas, hoppas…

Dagen idag började med lite stök här hemma innan jag träffade Mari och Therese vid vattnet i Mölnbacka för lite träning. Iver fick träna på att stå i vattnet och hämta markeringar på land, stadga och en övning i att inte byta apport. Efter lite vila fick han se en markering, vända ta linjetag och sen hämta markeringen. Keno och jag tränade själva, han fick först en lång vattendirigering, sen hämtade han en hel massa markeringar på vatten, ibland, dubbel, ibland minnes och ibland som linjetag. Fortfarande gällde förstås bjuda på fot för att få gå. Han var het men tyst och fokuserad. Ja, han var ordningsam liksom!

Efter att alla hade tränat simmade jag och Iver en runda och sen simmde jag och Keno en längre runda. Tänk vilket härligt liv man lever ändå!
Nu väntar jag på att mina ”elever” ska komma hit och träna. Ska bli kul att träffa dom igen och se deras framsteg sen sist!

En kommentar till “Det här med att planera…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.