Trevlig midsommar!

Känns lite konstigt att ”halva” sommaren redan har gått. Jag som inte ens har badat än… Och det är 4 arbetsveckor kvar…

Vi har tränat under veckan. Enligt min träningsplan. Och det har gått väldigt bra. Måndag, efter en springtur, träffade jag Hanne och Anna på Karlstad bk. Vi var väldigt strukturerade i vår träning så alla var nöjda. Iver fick göra en ingång på plan, linförighet, framförgående och läggande under gång innan belöning. Och han gjorde det jättebra! Sen tränade vi stadga under kommendering på apporten, inkallning och att hålla sig kvar fot trots att det kommenderas för framförgående. En klockren budföring med Anna gjorde han oxå. Keno och jag blev kommenderad genom fria följet, inkallning med ställande, framåtsändande och kryp. Och vi fick se en Keno som tänkte till, det gick verkligen jättebra. Kul!

Tisdagen ägnades åt mina privatelever, som gör fina framsteg. Under tiden var Magnus ute och sprang med vovvarna.

Igår åkte jag till Kristinehamns bk och träffade Pernilla, som har Keno-dottern Vilja och en tollartik som heter Doris. Min plan var att Iver skulle göra en ingång på plan, gå linförighet, framförgående med kommendering innan belöning. Jag ville passa på när det var nytt ställe för honom. Och det gjorde han otroligt bra, duktig liten kille!

Efter den lilla kedjan tränade vi stadga i momenten med kommendering. Han gjorde oxå en plats bredvid, för honom okända Doris, och han låg så lugnt och fint. Keno fick köra elitens flesta moment med kommendering och han sköter sig bra, mammas pöjk! Efter att alla hundar tränat käkade vi jordgubbar och pratade en stund innan vi tog en promenad med alla vovvar.

Nu blir det några dagars vila från jobb och hundträning! Här ska ätas jordgubbar! Trevlig midsommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.