Fortfarande ingen uppkoppling…

Så det blir glest med uppdateringar och inga kort… Vi hämtade nya datorn igår och Relacom var hemma och kunde kostatera att det är ett kabelfel (vilket vi kunde räkna ut med lill-tån efter det ovädret…). Nu ska de skicka ut någon som ska fixa kabelfelet och de har ytterligare 5 dagar på sig att åka ut och titta på felet… Titta alltså! Sen ska det åtgärdas också… Det tog fem dagar att få modemet, fem dagar för en tekniker att komma ut och konstatera att det är kabelfel och nu alltså fem dagar till. Och de räknar arbetsdagar. Så det tar nog en stund till innan vi är med i ”rymden” igen… Jag vill så gärna lägga ut bilder på Ivers syskon men det får vänta helt enkelt.

Under veckan har vi mest tränat hemmavid. Keno har fått ett långt spår, som Magnus la ut, det gick finemang! Fler såna spår behöver vi ha! Eftersom spåret var så bra så kommer husse bli anlitad fler gånger! Keno har tränat vatten a lá Eva och det har han fattat otroligt snabbt! Igår ökade jag på störningen genom att Magnus fick vara kastare, det gick lika bra det. Några såna gånger till, sen är det dags lägga på skott och tolling.

Ivers simträning har gett resultat så nu simmar han obehindrat, duktig kille! Så nu har vi börjat med samma träning som Keno kör och det är SVÅRT tycker Iver men han kommer på det till slut så det blir alltid flera gånger rätt. Och på den vägen ska vi fortsätta. Jag ska lägga på störning i form av annan kastare så småningom men än är det för tidigt…

Jag har tränat ”mina” privata hundägare också och de är så duktiga! Kul! Iver blev kommenderad av Lena en kväll, vi körde genom appellen. Gick riktigt hyfsat, han behöver mer sån träning men vi är på gång. Han kan momenten så det är mest ovanan med kommendering han ska vänja sig vid. Keno har också tränat lite lydnad. Fokus ligger som vanligt på framåtsändande och ställande och det ser bra ut.

Annars ligger mitt fokus just nu på målning av huset, tvätta husväggar (som är målade tidigare år), städa upp ute och allt annat som hör hus och vår till. Min förhoppning är att vi ska bli klara innan semestern med allt, så vi bara kan njuuuta av det fina huset. Men det krävs en del uppoffringar från bland annat hundträningen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.