Spöken!

Spöken inne, spöken ute, spöken överallt! Det kan vara vedkärran på gården eller kotten på marken. Det kan vara gåsen vid sjön eller bara luften ute. Allt kan spöka! I alla fall i Ivers värld. Just nu är han inne i den värsta spökåldern någonsin. Ganska roligt till en viss gräns men ibland blir det för mycket av det goda…

Igår var vi på jaktkurs i åskovädret och Iver skällde på allt! Allt! Hästarna i hagen, gässen i sjön, instruktörerna, åskan, ja allt… Ja,ja, det går snart över. Han fick i alla fall bra träning igår. Han hämtade bara två dummies på tre timmar. Resten var han, jag och Keno passiva. Bra träning för båda, Keno var lugn som en filbunke medan Iver var lite mer på bettet men skötte sig ganska bra ändå. Hans spökeri bidrog nog lite till hans sinnesstämning oxå… Vi fick många bra tips på övningar med oss hem och jag fick en riktig skjuts i tänket med Kenos vattenträning. Helt plötsligt fick jag jättemycket motivation till att börja träna jakt igen! Kul!

Som sagt åskväder var det igår och hemma hade den slagit ut datorn och båda modemen. Det började brinna i modemen och brandvarnaren gick igång. Tackar vår lyckliga stjärna för att magnus var hemma. Vill inte ens tänka på vad som kunde ha hänt annars… Så nu är vi utan uppkoppling och dator, två väggar är svarta och vi ska ta en dust med försäkringsbolaget. Roligt nästan jämt…

Måndag var jag på utbildning/föreläsning av Erik Branteby, många bra tankar fick vi med oss. Idag är jag helt slutkörd, det blir soffan ikväll och noll hundträning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.