Mycket tid till annat…

Ja, just nu går en hel del tid till sånt jag egentligen inte vill lägga tid på. Som möten efter arbetstid och fler körningar än jag brukar ha. På grund av allt extra plus de hektiska helgerna har jag varit ganska trött den här veckan men nu känner jag mig piggare igen. Har mest tagit det lugnt och försökt lägga mig i tid på kvällen. Och det har gett resultat!

 Onsdagkväll blev det en rejäl promenad och en massa annat som var inplanerat sen tidigare. Igår jobbade jag över. På väg hem stannade jag på karlstad bk och tränade hundarna en sväng. Iver överraskade med att kunna hela moment i appellen, jag har ju mest tränat delar av allt. Nu satt jag ihop hela fria följet, läggande under gång, hoppet, framförgående och apporteringen och det gick strålande! Kul! Keno tränade inkallning med ställande och läggande, framåtsändande, kryp och stege. Nu när jag äntligen lärt mig det här med krav går det så mycket bättre! Och keno är lika glad ändå!

 Iver fick avsluta med att hämta in en and och en kråka, det gick fint. Även keno fick hämta in dom och det gick i ett jehu. Bra träning!

Idag ska jag en tur till ikea efter jobbet och sen blir det grillning på altanen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.