Förkylt!

Ja, vad är det som händer? En riktig klenis har jag blivit! Brukar sällan vara sjuk men nu minsann har jag fått för alla mina synder! Förkylningen jag hade för två månader är tillbaka! Trist som attan är det! Men jag kämpar på och jobbar ändå, det är ju snart helg…

 I måndags blev det en massa ”måsten” gjorda, köpte säng, städade, grejade på gården mm. Hundarna fick träna lite lydnad hemma och träningen gick riktigt, riktigt bra! Kul!

Vattenträning och spår stod på schemat på tisdagen. Keno tränade markeringar i vattnet med en kombination av Evas och Bollys tänk. Keno överraskade rejält, det här är nog vår grej! Iver är fortfarande i ”simskola” och han simmade några gånger, jag är så stolt över lilleman! Sen fick iver spåra ett kort, men krångligt, spår med 4 pinnar. Duktig spårhund som hittade alla pinnar. Men några fler spår i kroppen behöver han ändå… Keno fick ett spår som var 1.65 km långt, lite drygt ett elitspår alltså. 4 pinnar, en godisburk och två leksaker låg i spåret. Han spårade bra, missade tyvärr allra sista pinnen så det blev inte så bra slut. Men man lär sig på sina misstag… Keno behöver fler såna där långa, kluriga spår.

Vi hade sista gången på jaktkursen i onsdags men jag var så hängig pga förkylningen så vi blev hemma i soffan hela kvällen… Det blev varken promenad eller träning.

Igår träffade jag och hundarna nwt. De har gjort ett reportage om mitt företag jag startat. Det är ju i liten skala än och är en fortsättning på det jag redan hållit på med – hålla kurser. Skillnaden nu är att jag sköter allt pappersarbete själv… Både fotografen och reportern tyckte hundarna var jättehärliga och lydiga. Det blev många kort tagna, ska bli kul att få se dom sen!

 Stackars keno lyckades få en tjock och rejäl sticka mellan klon och huden. Jag fick inte ut den hur mycket jag än försökte. Det fick bli en oanmäld tur till veterinären, jag trodde vi skulle kunna få ut den med en pincett men det gick inte heller. Så keno fick lite lugnande och sen kom den till slut ut. Tänk vad en liten sticka kan göra! Ja,ja, det gick ju bra och keno har inget ont alls.

På kvällen var jag och magnus till mamma och pappa och firade pappa som fyllde år. I helgen kommer några av ivers syskon hit, ska bli jättekul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.