Livet på en stubbe…

Ja, just nu går det trögt här hemma i Näs. Näsan är snart söndersnuten, halsen bränner av alla hostningar och kroppen är ständigt svettig… Men det ska väl vända snart! Hela förra veckan hade jag hosta och det kliade i halsen men jag kämpade tappert på, jobbade alla dagar ändå och var iväg på diverse aktiviteter. Men i lördags eftermiddag smällde det till rejält och jag blev helt däckad. Jag låg hela dagen igår, gick faktiskt de 20 meterna till fårhagen för att kolla in lammen och höll på att storkna… Hur kan det vara så jobbigt att gå 20 meter????

Idag orkade jag mig i alla fall ut till en stubbe, den ligger väl 100 meter från huset. Satte mig där på en filt, läste Aftonbladet, kastade bollar till hundarna och la ut godissök till dom. Vi var där ute en lång stund, det var helt underbart i solen! Men fast jag satt helt still orkade jag ändå inte sitta kvar så det blev till att inta soffan ett tag igen. Men nu är hundarna lite mer nöjda i alla fall…

I förrgår var det dags för Klickertränarutbildningen igen. Jag åkte iväg, lyckades genomlida hela dagen men oj, vad sliten jag var! Igår var det också kurs men då orkade jag bara inte. Typiskt att bli sjuk just DEN HÄR helgen! Lördagen var i alla fall bra, jag fick idéer runt Ivers budföring och Kenos ställande på inkallning. Sen tränade vi även signalkontroll och lite annat. En givande dag! Katrin, Gripa och Ammi följde sen med hem till mig. Vi käkade mat och tölade bort kvällen. Jättetrevligt att ha dom här, synd bara att jag var sjuk…

Jag och Keno  ska tävla spår till helgen och min plan var att lägga några spårupptag i veckan. Jag har en plan för hur jag ska göra. Vi får se om jag orkar med något i slutet av veckan annars får det bli tävling utan träning…


Gaaalningar!


”Varför får bara farsan ha bollen?”


Vem är han till vänster??? Vad är det för ras?


Fast här ser han ut att vara en helt annan ras…?


Jo, nu känner jag igen honom!


Utsikten från min lilla stubbe… Våra träningsmarker bland andra…

3 reaktioner till “Livet på en stubbe…”

  1. Hoppas att du blir bättre snart! Elin ligger hemma på sin sjätte dag och är vrålförkyld och har en jobbig hosta, men hon kan ju borra ner sig under ett tjockt täcke och bli ompysslad. Lite värre när man har två glada tollare att tänka på…
    Krya på dig!

    Kram Maria

  2. Hej igen! Vi får ses snart när jag kommer hem. Är hemma 8/5, igen. Ha det bra tills dess:-)
    Kram Kickilina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.