Latex, päls och gummi.

Ja, det är Kenos favoritmaterial det! Latexdjur går nog allra först, men pälsleksaker som han kan dra i ligger inte långt efter. Bollen är svårplacerad, först eller trea…?? Hmmm… svårt, för en boll säger han ALDRIG nej till. Varför gillar han just dom materialen…???

Denna helgen har gått i grillens tecken! Och lite annat smått och gott. Ridningen tillsammans med Camilla och spårandet med Lollo blev inställda, pga lite förhinder och annat som fick gå före. Ena dagen blev det grillning med promenad i Älvsbacka med Magnus, Therese och Jimmy. Och alla hundar förstås. Mysigt! Grabbarna åkte 4-hjulingar dit, vi tjejer åkte bil med alla hundar och packning. Andra dagen träffade jag ett gäng härliga hundvänner! Vi grillade, tränade hundar och tjötade. Åh, vad trevligt det var att träffa alla!!

Och träningen då… Jo, den har gått bra. Lite jakt fick Iver och Keno göra ihop med andra hundar som ”störde”. Iver fixade fina linjetag, även med störningsmarkering. Han fick träna på jaktfoten där det fanns andra hundar på håll som tränade. Keno fick också göra lite linjetag och minnesmarkerigar, som han fixade fint. Jag gjorde även två svåra dirigeringar, där han såg flera dummies men skulle låta sig styras till en som jag bestämt. Det skötte han väldigt fint, lyssnade bra.

Imorse fick Keno göra ett uppletande här hemma (jag hittade en plats i skogen där det inte var alls mycket snö, hurra!). Fem saker, varav en hängde i ett träd. Inget att klaga på där. Han fick också träna ställande med Magnus och ”Elvis” bakom och att sitta och hålla hårt i träapporten och metallen när jag drog i dom.
Iver har tränat före, fritt följ, ingångar, läggande och att hålla emot i apporten när jag drog. Jättenöjd med dagens träning!!

Igår kväll var jag med jobbarkompisarna ut. Först var vi ute och käkade, sen gick vi på Mia Skäringer, ”Dyngkåt eller hur helig som helst”. Verkligen värd att gå och se!! Jag skrattade så jag fick ont i magen!! Suuuperbra!!! Och humor helt i min smak! Ganska ”kvinnlig” och med mycket sexanspelningar…

Efter två dagar ute i solen är jag nu helt ”mosig”, ska bli gött slänga sig i soffan och se en bra film!!!

En kommentar till “Latex, päls och gummi.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.