Fårklippning!


Hittade en snöfri plätt hemma i skogen igår!! På ca 1 kvm. Hurra!!!

Igår var det dags att fixa frisyrerna på de får som ska lamma (förhoppningsvis) snart. Kicki var så snäll och kom hit och hjälpte mig, Magnus var ute på annat hela dagen och kvällen med jobbet. Det känns i ryggen att stå neråtböjd i flera timmar, med raka ben. Det är inte alls bra för min svank, där jag redan har problem ibland. Så på kvällen hade jag ganska ont i ryggen och armen men idag är det mesta borta, skönt. Vi borde väl gå en kurs i fårklippning egentligen, så vi får lära oss hur vi klipper dom när de ligger på rygg (och framförallt HUR vi får ner dom på rygg…) men än så länge funkar det här bra. Mari, Eva och Jimmy får vänta med att bli klippta, de ska ju ändå inte lamma.

Ingen träning alls blev det för rödtottarna, men några promenader och sällskap ute på gården fick de i alla fall. Kicki var kvar hela kvällen. Vi käkade mat och såg på Melodifestivalen. Trevligt!

Annars har vi legat lågt med träning några dagar nu. Vi har bara tränat små saker inne. Jag har ju bestämt mig för att fixa läxan nu. Och hot-target och hopp-stå går framåt, båda hundarna snappade det fort!

Idag känns det som jag vill ha en slappar-dag. Lamningsboxarna ska göras rena, fyllas med ny halm, krubborna ska sättas upp och tvätten ska tvättas.  Hundarna ska få sin promenad och vi ska träna på hopp-stå och hot target men efter det tror jag soffan ropar på mig. Och TV:n vill ha en bra film har jag hört…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.