Ensam-träning och återbud.

Eftersom vi tyvärr har fått lite hosta i familjen har vi hållit oss för oss själva. Vi har bara tränat hemma. Vi jobbar vidare med hot-target och hopp-stå. Det går riktigt bra! Iver kan ibland hopp-stå utan handtarget så det går framåt. Magnus har hjälpt oss träna hopp en gång. Jag började lägga på kommandot. Igår testade jag själv och iver kom ihåg så nu börjar även det kommandot sitta. Kul! Framförgåendet förstår han helt nu, även med kommando så nu är det dags att kedja ihop det med fot. Kenos och min eventuella freestyle-karriär har legat på hyllan länge men nu har vi kört lite moment så jag blir lite sugen igen. Bara jag kan få hjälp sätta ihop programmet… Jag kommer aldrig satsa på det, men nån start vore kul! Det känns lite surt att vi inte kan starta på lördag, vi var verkligen laddade! Men nu har vi en månad till att putsa på moment och sen är det bara hoppas vi kommer med på tävlingarna! Det blir ju inga långpromenader just nu så jag har passat på att träna mig själv extra mycket denna veckan. Hundarna är ju as-pigga men jag vill ändå att de ska ta det lugnt. Lättare sagt än gjort med en galen 5-åring och en vild tonåring…

2 reaktioner till “Ensam-träning och återbud.”

  1. Jättetråkigt att ni inte kunde komma till Götene, men det är väl bättre att hundarna blir friska. Sen kan ni komma igen starkt.
    Vet inte om det blir någon tävling. Kom minst 10 cm snö under natten och jag vet inte om de tänker köra spåret eller inte.
    Kram på er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.