Det bidde en liten tjej!

Åtminstone tror vi det, ville inte vända och krångla för mycket. Jättesöt är hon i alla fall!

Kom ut i lagårn imorse och där stod hon, det lilla nyfödda underverket! Hon var fortfarande blöt så hon hade precis fötts. Så jag flyttade försiktigt henne och mamma Therese till en lamningsbox. Vi tittade sen ut en stund senare igen och då var den lilla torr och varm, skönt. Vi stannade hemma tills vi såg att allt vara bra och Therese hade fått ut moderkakan. Det var svårt att åka till jobbet idag, men allt har gått bra som tur är. Underbart med bra arbetskamrater som inte har något emot att jag kommer lite senare!!

Igår kväll hade MHK möte hemma hos mig. Trevligt att träffa alla igen!! Vi betade av en hel del punkter i ett rasande tempo. Hann inte med någon hundträning alls däremot.

Idag har jag och svärfar tränat Iver på lite hundmöten. Han fungerar fint med mig men blir lite väl glad och upphetsad med svärfar… Vår metod fungerade fin-fint och imorgon ska vi träna mer. Jag vill så gärna att det ska fungera bra, för både Iver och svärfar. Iver är ju bara en glad skit som behöver lite tydliga ramar och regler, även med svärfar. Och svärfar är värd att få trevliga och säkra promenader. Även om det inte är nåt ont i Iver är jag ändå rädd att det kan skena iväg, jag vill att han ska kunna uppföra sig även med svärfar. De går ju trots allt ut två gånger per dag, fem dar i veckan.

Ikväll blev det en slappar-kväll för oss alla sex i soffan. Imorgon ska vi ut och träna lite i alla fall. Några bitar ur olika bruksmoment och kanske ett hårt spår står på tapeten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.