Vi har gjort framsteg.

Att träna för vår ”fröken” ibland är toppen! Hon tyckte iver gjort stora framsteg sen sist. Och det har han, han är riktigt duktig. Kul att höra att vi är på väg åt rätt håll! Nu ska vi avancera ytterligare genom att göra svängar höger/vänster, börja med stegförflyttningar och sen ska jag höja mina kriterier i läggandet. När sen T och A också tränade för lena fick keno träna bredvid. Den här gången var min hjärna med så jag började träna i rätt ände. Så framåtsändandet gick jättebra, skönt! Jag hade varit och handlat innan så som grupp använde jag en toarullasbal, modell mindre. Keno är van vid alla möjliga sorters grupper, det han är minst van är nog personer… Vi har också hunnit med att ta en tur på skidor, 7 km blev det. Vi har underbara spår här hemma som grannen kör upp. Och det är så skönt när hundarna kan vara med lösa och springa. Då får jag jobba mer också,hihi! Lite burträning och liggmarkering inne har vi pysslat med också. Ikväll ska jag, mari, lise-lott och anna träffas i AH-hallen och träna. Ska bli jättekul att ses! Ett perfekt fredagsnöje!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.