Träning med sockar på!

På grund av möte på jobbet efter arbetstid igår, hann jag inte åka på klubbens årsmöte, kändes trist! Istället hann jag iväg på ett träningspass i molkom efter mötet. Det var riktigt kul pass, det varvades med 2 minuter kondition, 1 minut styrka och så höll det på i högt tempo. Eftersom jag inte hann hem mellan möte och träning hade jag med mig kläder i bilen. Men hade glömt strumpor… Så jag fick klämma på träningsskorna på tjocka sockar.. Gissa om jag var varm om fötterna sen! Tyvärr hann inte hundarna få så lång promenad igår men vi tränade lite inne i alla fall. Gripande av ved (man tar vad man har, skulle varit stor dummy egentligen…), positioner och lite annat pyssel. Jag fick de nya tjänstetecknen igår, jättefina! Ska lägga ut dom här snart. Och iver hade som vanligt hyss för sig hos svärfar.. Lyckades krångla sig ur halsbandet, sprang fram till en hund och ville sen inte fångas in igen.. Jäkla hund! Mitt huvud är snart fullt av gråa hår! Så där skulle han aldrig göra med mig, det märks att han passar på när han har chansen. Så idag ska jag köpa en sele till honom, som är lätt att ta på och av. Det känns tryggare för både mig och svärfar… Ikväll ska iver och jag träna för lena och keno ska oxå få träna på sitt efteråt.

2 reaktioner till “Träning med sockar på!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.