Tillökning och 40-årskris (?).

Idag har vi hämtat hem Therese, Lollo, Anette, Johanna och ytterligare en som inte fått något namn än. Och i april väntas mer tillökning då vi hoppas att de är dräktiga… Välkomna!

Igår kväll träffade jag Mari och Lise-Lotte i AH-hallen i Karlskoga. Perfekt plats att träna hund på! Konstgräs, 18 plusgrader och tillräckligt med plats. Framåtsändande går dock inte att köra men vi hade annat att träna på… Synd att Anna fick förhinder, hade varit roligt att få träffa henne också. Det gjorde dock att vi hade gott om tid att träna, tre timmar hade vi bokat upp. Även en fika hann vi med. Jättekul att få träffa Lisa och Spex igen!! Jag tog lite kort men hoppas att Lisa, som tog mycket mer, har fått några bra som jag kommer att få senare.


Pippi tränar på hakan i backen, något hon fixade fin-fint!


Keno tränade fritt följ, som kändes jättebra.


Urusel, suddig bild med ändå kul då man precis ser hur snyggt Spex stannar på ställande under inkallning.


Trolla tränar fritt följ.


Likaså Mira.

Idag har våra föräldrar varit här och käkat mat och fikat och tittat på bilderna från Egypten. När de hade åkt, fick grabbarna springa ute i snön ett tag och jag passade på att knäppa några bilder.


Tokiga, ivriga Iver gillar snö! Och han gillar fläskfilé också… Igår åt han upp en hel hemma hos svärfar… Den hunden…


Båda busar hårt och brutalt…


Är 40-årskrisen på väg??? Tror inte det men Magnus har i alla fall återigen köpt sig en 4-hjuling… Han höll sig ett år i alla fall… Vi tog en sväng ikväll och det är ju suuuperkul att köra så jag klagar inte…


Avslutar med en bild på bästaste Mari! Vår goding i lagår´n!

5 reaktioner till “Tillökning och 40-årskris (?).”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.