En hyss-fri dag.

Ja, idag har faktiskt inte iver hittat på några hyss. Känns som nåt saknas liksom… Men tränat har vi gjort! Efter jobbet tog jag och grabbarna först en promenad på 1.5 timme. Sen åkte vi till annika där hon, jag, anna och maria tränade lydnad. Ivers träning gick superbra och vi fick till framförgåendet jättebra när vi småjusterat lite. Keno fick komma direkt ur bilen och köra framåtsändande, vilket jag vid det här laget borde veta att det inte funkar… Jag måste alltid träna honom någon minut innan jag kör just det momentet för att ha rätt pinnesstämning på honom. Men när han och jag hade skrattat färdigt åt hans påhitt gick det riktigt bra. Han fick oxå träna ställande, som fungerade väldigt fint idag, och lite starter i krypet och skall. En trevlig träningskväll med trevliga personer! Igår hann inte hundarna få någon träning men de fick en timmes promenad i alla fall, innan jag åkte och tränade medel/box-pass. Jobbigt och kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.