Välkommen 2011!

Nytt år, nya möjligheter! Vi firade in det nya året här hemma tillsammans med Anette, Ubbe, Therese, Jimmy och sju (!) hundar. När A och U dök upp nån gång efter lunch igår stack vi alla, inklusive alla fem hundar,  ut på Molkomssjön där de gjort fina skidspår. 8.8 km blev det, det var en härlig runda! På kvällen kom sen T och J och vi käkade gott och hade så där trevligt som man har i sina mysiga vänners sällskap.

Idag fick Magnus jobba så han var uppe mycket tidigare än oss andra, vi sov några timmar till. Efter frukost gick vi ut i det helt underbara vädret och var ute två timmar. Tack goa, underbara vänner för att ni kom!!

Snillena funderar under matlagningen…

…medan andra tar det lugnt. Med ålderns rätt.

Söta Snappe i närbild!

Anette hade boll med på promenaden. Till tollarnas lycka!

Vem vinner?

På tillbakavägen gick vi på isen på sjön.  Härlig utsikt!

Snygg-Snaps!

Cider och Snaps lekte också med bollen…

Full fart på stor liten valp!

Även på Keno var det full fart, som vanligt….

Vi avslutade med att sitta och njuta i solen medan Keno grävde hål och åt frusen lera (mums!), de små lekte och gammelmannen fiskade efter godis hos matte.

Lite träning har det blivit i veckan också. Onsdagsgruppen bestod bara av mig och Anna och vi fick till en bra träning. Keno och jag blev genomkörda i alla moment i eliten (förutom stegen, som var översnöad). Det kändes jättebra och jag är nöjd över våra framsteg vår träning gjort nu i höst / vinter. Några saker jag ska träna mer på är:
Fria följet – ”mer rumpträning”
Inkallningen – fortsätta som jag gjort med ställandet. Glöm inte träna läggande. Träna med kommendering (tjuvstart).
Framåtsändande – träna mer sakta separat (var jättefint framåtsändande idag).
Kryp – träna med kommendering, särskilt i starten.
Skall – bra!
Tungen – superbra!
Metallen – ingången.
Hopp – ingången.
Iver fick träna på sina saker och fick även börja med hoppet lite smått. Det förstod han ganska fort. Jag tränar det som jag tränat det med Keno, dvs utökar att springa mellan oss med ett hinder mellan också.

Torsdag tränade jag och Iver för Lena B. Jättebra träning där vi nu ska börja träna på vändningar / förflyttningar också. Ingångarna är riktigt bra nu men behöver justeras lite. Andra delen av timmen tränade Pippi och Mari för Lena, kul att se deras framsteg!

God fortsättning på det nya året, allihop!!!!

5 reaktioner till “Välkommen 2011!”

  1. Uh vilka härliga bilder det blev! Och tusen tack för denna nyårshelgen! Träningsvärk efter skidturen, men det är bra det! Ovh promenaden idag var underbar för själ o kropp. God mat o trevlig sällskap o choklad gör allt till det bästa! Nu är mina hundara trött o jag tror att dina är det också! 😉
    Kram!

  2. Hej hej!

    Onsdagsgruppen? Är ni några som brukar ses & träna tillsammans? Får man vara med där någon gång? 🙂

    Ni verkar ha haft det supermysigt under nyår! Riktigt fina kort blev det också! 😀

    /Mvh Malin & Java

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.