Lite av varje…

Det har inte blivit så många skidturer som jag skulle velat under veckan, tyvärr ställde ju vädret till det lite. Tö!! Vem vill ha tö och is nu??? Alldeles för tidigt! Men i söndags åkte jag och Magnus med Therese och Jimmy till Skived och tog några rundor på skidorna fast det var inga bra spår… Vi och hundarna fick motion i alla fall… Lite träning hemma blev det efter det, Iver och Keno fick träna ”håll-i-dig-övningar” och linjetag. Kul att träna lite jakt igen! Vi avslutade med att de fick hämta en and och en kråka var, det gick toppen.

Lördagen var vi faktiskt i stan! Vi började på ÖB för att köpa på oss alla kryddor som vi slängt (de flesta var från 2005…hmmm…) och fortsatte sen med lite shopping i stan. Sen åkte Magnus på hockey med en kompis och jag och hundarna tog en stadspromenad och åkte sen till Anna och fikade.

Ridhusträning i måndags. Båda grabbarna gör fina framsteg med sina träningar, vi filar på småsaker och det känns bra.

Igår hade Molkoms HK möte, trevligt att träffa alla igen, längesen nu. Jag hann inte så mycket innan men gick i alla fall en liten promenad där hundarna fick träna på linjetag och minnesmarkeringar längs grusvägen.

Ikväll hade vi ”date” med Therese och hundar i Molkom. Först en timmes promenad, sen lite kort träning med alla hundar. Iver och Lykka gör rysliga framsteg! Kul att se! De gör nu fina budföringar, hopp och springer med apporten mellan oss utan ett endaste kommando, sååå duktiga! Kenos fina ”rump-teknik” sitter i och han bjuder friskt på fina ingångar och vänstersvängar.

Imorgon är det dags för möte igen, den här gången jaktprovsmöte. Innan det ska vi hinna promenera med mamma och kanske träna lite smått.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.