Hänger nog inte med…

…så bra i det här med modesvängen. Tog ut plustid idag, slutade tidigare, hämtade först Snobben som fått service och sen tog jag en tur på stan. Jag är inte så mycket för att köpa kläder så ofta, så jag brukar samla på mig och sen handla desto mer när jag väl handlar. Men de där tröjorna där sidorna är längre än resten av tröjan? Vad är det för konstigt? Ser ju helkonstigt ut! Men det var rea på dom så då var de säkert moderna förra säsongen. Sent ute igen… Noll koll igen… Ja, nån sån tröja blev det inte, inte min stil liksom (och vad är min stil egentligen? Fjällräven-byxor???). Men jag är tok-nöjd ändå för jag hittade allt på min lista. Och det på 1,5 timmar. Shopping helt i min smak! Det blev en hel del. Några trosor och BH:ar, tröja, klänning, kjol och lite annat. Kändes ju ännu bättre när jag nu hittat en bra affär där de har jättefina kläder (men som jag tycker är lite dyr egentligen), som inte hela stan går runt i och ett mode som passar mig. Och så har de 50 % och 70 % rea!!! Vilken tur!!! Så det blev några plagg köpta där inne.

Åkte sen till dagis och köpte hundmat, hämtade Magnus och åkte hem. Tog en rejäl promenad med vovvarna och när vi kom in hade världens bästa Magnus gjort supergod mat (LCHF förstås!) så det var bara att sätta sig och äta. Det är lyx det! Snart ska jag iväg på träning igen, ikväll är det cirkelträning, den är superbra.

Igår träffades onsdagsgruppen på Ica Välsvikens parkering. Och igår var vi många, jättekul!! Vi tränade vidare på framåtsändandet, det känns riktigt, riktigt bra nu. Keno fick också träna på att inte tjuva på inkallning med kommendering, skall och lite fritt följ. Innan träningen gick jag och vovvarna promenad och Iver fick hämta en and och en kråka och sen träna på ingångar, fritt följ, läggande och framförgående. Och det går framåt med träningen, just nu är det väl att ligga still som är svårast så det tränar vi korta stunder, ofta.

En kommentar till “Hänger nog inte med…”

  1. Känner igen mig i dina ord. Inte roligt att gå och handla finkläder eller fina vardagskläder. Men tycker det är gôrroligt att handla fritidskläder. Köpte vinterstövlar nu att bara trä i fötterna i och gå. Jättepraktiskt och jag är så nöjd.
    Ha det gott. Ses snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.