9 år! Var tog åren vägen?

Igår firade jag och Magnus att det var 9 år sen vi träffades. Vi firade med oxfile, goda grönsaker och bär till efterrrätt. Gott och mysigt! Men hur det redan har kunnat gå 9 år, det fattar jag inte! Samtidigt känns det som att vi känt varandra länge. Konstig känsla det där…

Egentligen skulle vi börjat firandet med att åka 9 km (passande längd, va?) på skidor först men snön satte stopp för det… Istället fick Magnus ploga snö och jag och grabbarna pulsade ut i skogen med pannlampan och en bra bok i mina öron.

Söndag fick vi god mat hos mamma och pappa och på vägen till dom träffade jag Mari och Anders och tog en skidtur ihop med dom. Eller ja, ihop, kanske inte är rätt ord… Jag åkte totalt 8.5 km och växlade mina hundar lite, Mari åkte en kortare tur med Pippi och Anders åkte förstås mest och fortast. Som vanligt…*ler*.

Ridhusträning fick det bli i måndags ihop med Hanne, Lene och Therese. Mina hundar hade vilat från träning i tre dagar så det var en speeeeedad Keno som var såååå sugen på att träna. Så jag fick liksom revidera min plan och först låta honom träna mer fysiska moment så han fick ur sig lite överskottsenergi. Sen kunde vi träna framåtsändande, positioner och lite andra småsaker. Iver visade att han hade vilat sig i bra form, för han kom ihåg det vi tränat på framförgåendet som ett rinnande vatten! Jag insåg att vi nu måste avancera men det vill jag göra utan störning första gångerna. Istället fick han hoppa (vilket han också kunde hur bra som helst), träna position, ingångar och vändningar på stället (dags att börja med det nu…).

Ikväll är det dags för onsdagsgruppen igen och den här gången tror jag att fler dyker upp! Min plan för Kenos träning ikväll är klar och vi ska hinna gå en rejäl promenad innan så han är i rätt stämning liksom…

2 reaktioner till “9 år! Var tog åren vägen?”

  1. Vet hur det är. Vi har snart varit ihop i 13 år och det bara försvann. Hänt massor men ändå inte mycket. Också konstigt att känna så. Härliga bilder i förra inlägget. Må så gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.