Jippiiii!!

Jag kom med på klickertränarutbildningen som pågår under hela nästa år!! Ska bli jättekul att få fördjupa sig ännu mer i denna ädla träningskonst!! Det var några år sen jag gick ren klickerutbildning sist så jag behöver fylla på…

Träningen har känts så himla bra nu. I tisdags hann jag inte med klubbens möte tyvärr, men jag hann i alla fall till sena träningen i ridhuset här i Molkom. Jag hade bara Iver med mig, för omväxlings skull, tyckte Keno kunde få en vilodag efter allt, men det tyckte nog inte han…. Det känns som att Iver har tagit ett jättekliv framåt i träningen nu, det börjar falla på plats mer och mer, så roligt! På tisdag ska vi träna för Lena B igen, får se om vi gjort vår ”läxa”…

Eftersom tisdagen ägnades åt Iver, ägnades onsdagen åt Keno. Fast först en promenad med båda tillsammans med Maria, Tessie och Diva, trevligt! Efter den var det dags för vår onsdagsgrupp. Vilka otroligt duktiga träningskompisar jag har där!! Får alltid med mig nåt nytt tips att fila på hemma. Keno fick träna lite ff, sen framåtsändande och ställandet. De här momenten kommer sitta fint i vår! Hoppas jag…

Det blev träning för hundarna söndag, måndag, tisdag och onsdag så igår vilade vi. Tog en lång promenad i snövädret och sen latade vi oss hemma, såg på en film ihop med Magnus, som nu kommit tillbaka till livet igen efter magsjukan. Idag efter jobbet ska mamma och jag gå på IKEA mm, de sista små julklapparna ska inhandlas!

2 reaktioner till “Jippiiii!!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.