Fint besök!

Kenos snygga brud Poppel dök upp idag! Besöket resulterade i en lyckad parning så nu hoppas vi på smått så småningom!!

Under veckan har vi hunnit med lite ridhusträning där Keno och Iver fick träna på sina lydnadsmoment. Det var första gången i ett ridhus för Iver (förutom utställningen) och jag tror inte han märkte av det ens. Han fick träna på platsliggning, positioner, läggande, apportering och stanna kvar. Keno tränade som vanligt framåtsändande och sen putsade vi på några freestylemoment.

Träningen med onsdagsgruppen var lika trevlig som vanligt. Kenos framåtsändande börjar sitta riktigt fint! Vi tränade på kryp och skall också, innan Iver fick komma ut och träna ”springa mellan två personer” för första gången. Det ska så småningom bli ”hopp” och budföring.

I torsdags hade jag och grabbarna en trevlig kväll hos Eva tillsammans med Ulle, Mari och Anna. Vi blev bjudna på glögg och en massa godsaker, jag hade riktigt sockerrus när jag kom hem!! Tack Eva för en supertrevlig kväll!!

Igår  var mamma, pappa, svärmor och svärfar här hemma och firade att jag fyllt 25 år… En hel del fika blev det och sen ett parti i det nya spelet ”På spåret”.

2 reaktioner till “Fint besök!”

  1. Alltid lika roligt att läsa om dig och dina hundars äventyr. Fnissar och ler nästan varje gång. Härligt!
    Jag skulle jättegärna vilja träffas och träna ihop någonstans någongång. Får kolla över detta. Är du ledig vardagar någonting?
    Vad kul att Keno ska bli pappa igen. Blir det ännu en pirayavalp? Hihihi. Hoppas allt går urbra med allt nu.
    Kram till er från oss.
    Grattis igen i efterskott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.