Det där löftet…

…till mig själv om träningsfritt i tre dagar, det höll 1,5 dag… Själva julafton var träningsfri faktiskt. Vi åkte till Väse redan på förmiddagen, jag och hundarna tog en lång promenad i det supersköna vädret. Sen blev det julfirande med allihop, 13 stycken tror jag att vi var, mysigt! Sen hem till oss, dit också mamma, pappa, svärmor och svärfar kom. Resten av kvällen firade vi där.

Juldagen, riktigt mysig dag! Lång sovmorgon, lång promenad i skogen. Men sen på eftermiddagen orkade jag inte hålla mig utan vi tränade lite småsaker i köket. Det var väääldigt uppskattat från grabbarnas sida… På kvällen åkte jag till Lena  B. Där var också Ulle, Mari, Kristina och Anette, en jättetrevlig kväll! Tack för inbjudan Lena!!

Annandagen började också med sovmorgon, såååå skönt! Sen tränade jag och grabbarna jakt här hemma i den djupa snön. Två dummies försvann men Keno lyckades hitta båda. En bra träning där Keno visade att han minsann kommer ihåg allt som handlar om dirigering, trots långt uppehåll. Iver hade också mycket kvar i minnet, han klarade av att hålla tre kastade dummies i minnet. Sen hade han glömt lite också men det kom snabbt tillbaka.

Blev ännu mer soff-vilande ett tag efter träningen. På kvällen åkte jag till Therese och vi gick en lång, skön kvällspromenad med pannlamporna. Sen hamnade jag i soffan på kvällen. Vilken härlig julhelg det varit!! Nu är det jobb hela veckan, men ledig på fredag förstås…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.