De dagar som gått… Mest i bilder…

Söndag förmiddag, runt halv elva. Hör tassande steg i trappan… Magnus kommer ner, blek och trött, säger ”grattis”, lämnar över två paket, går upp tillbaka och lägger sig igen… Söta Magnus, han försökte i alla fall! Man är inte pigg när man har magsjuka… Så jag fick öppna mina paket i min ensamhet, eller inte ensamhet förstås, Keno ääääälskar ju paket och var med och rev och slet i dom. En fiiin pannlampa, precis som jag hade önskat mig, låg i ena paketet och en sån där platt ”midjeväska” att ha mobil mm i när jag springer, i det andra. Perfekt! Pannlampan invigde jag ikväll, superbra!

Jag och vovvarna tog en tur ner till Molkom sen, vi gick promenad och tränade lite på en parkering. Sen dök Poppel och Frida upp här hemma som ni vet…  Igår åkte jag iväg och jobbade och Frida var kvar här hemma (med en magsjuk Magnus, stackars båda!!).

När jag och grabbarna kom hem blev det åter en lyckad parning. Några timmar senare åkte vi till ridhuset och tränade lydnad ihop med Hanne, Lene och Madde.  Jag är såååå impad av mina hundar!! Iver, som just nu har fullt av hormoner i kroppen och tom tyckte Frida var en bra ”kandidat”, skötte sig strålande på träningen! Vi närmar oss så smått något som kan kallas för små delar i momenten i appellen. Keno, som tränade samtidigt med Poppel, var hur duktig som helst! Visst, lite delad uppmärksamhet hade jag kanske ibland, men han tränade på som vanligt, fixade att springa tätt förbi Poppel på inkallning och göra framåtsändande nära. Den hunden är otrolig, i alla fall i mina ögon…

Ikväll blir det en sväng till ridhuset igen, men idag ska bara Iver få träna, Keno får vara hemma hos husse. Nyttigt det med ibland! Imorgon är det Kenos tur att träna…


Ja…. Vad blir det för valpar av de här två tro…?!


Ja, snusmumrikar blir det nog i alla fall…


Mammas pöjk!


Snygg-Poppel!

2 reaktioner till “De dagar som gått… Mest i bilder…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.