BIS-4! Eller ”den som kom sist…”.

 Iver har debuterat i vänstervarv idag! Med tanke på att vi inte tränat någon utställning, förutom klickat några stå de senaste  dagarna, skötte han sig ju exemplariskt! Jag måste ha väldigt naturbegåvade hundar när det gäller utställning för de är alltid så duktiga, trots att den träningen är obefintlig…. Han stod så fint i ringen och sprang som om han inte gjort annat. Först blev han BIR-valp med liten konkurrens, med fin kritik, det var ju jättekul och jag kände mig jättenöjd! Jag föll för grupptrycket och stannade kvar för att springa ett varv i finalringen, jag visste ju att vi skulle komma sist där, tycker alltid tollarna gör det…. Men vi fick ju fina priser så det var tur att vi inte missade dom: koppel, två rosetter, hundmat och en hundtermometer! Och att komma BIS-4 låter ju superbra!!! Bara man inte nämner att vi kom 4 av 4….

Kritik: Bra huvudoch uttryck. God prägel. God hals och överlinje. Välkroppad. Stabil benstomme. Bra tassar och pälskvalité. Rör sig bra. Välpresenterad.

En trevlig dag var det i alla fall, jag träffade många jag känner och grabbarna fick båda träna lydnad i ridhuset med alla störningar, det gäller att passa på! Och den träningen gick superbra för båda killarna, är det något de inte är så är det störningskänsliga…

Igår hann jag och hundarna  med långpromenad (i dagsljus, hurra!) och jaktträning här hemma innan vi fick fint besök.. Keno och Iver fick träna en och en, den andra fick sitta och vänta, en nyttig träning. Sen dök Frida och Poppel (som börjat löpa och var extra trevlig tyckte grabbarna) upp. Efter lite lunch tränade vi lydnad med alla vovvar. På kvällen åkte vi till Sunne på julbord med Magnus föräldrar och sen var det jag, Magnus och Frida. En trevlig kväll!

I onsdags träffade vi träningsgruppen igen. Jag och Keno fortsatte träna på framåtsändande och ställandet, även lite kryp hann vi med. Innan träningen tog jag och vovvarna en långpromenad i kylan och Iver fick träna lite småsaker inne senare på kvällen.

Torsdag promenad med Anette och vovvar. Jag skulle varit på Yoga efteråt, i Tidafors, men min nacke satte stopp för det…  Blev lite inneträning för hundarna istället.  I fredags satt fortfarande nackvärken i, men efter storhandling på Willys och massage släppte det som tur var. Brukar sällan ha problem med min gamla nackskada eftersom jag underhåller den hos kiropraktorn 6 gånger per år, men nu fick jag en släng av den, men som tur är gick det fort över igen…

3 reaktioner till “BIS-4! Eller ”den som kom sist…”.”

 1. Halloj Malin 🙂

  Dä var riktigt trevligt att ses så där igen och bra gick det ju också för oss :))))

  Han är riktigt fin Iver och trevligt

  Ha det gott i skogen med vovvsen så ses vi igen kram Annelie

 2. GRATTIS!!! Vilket snyggo 🙂

  Klart du får beställa tjänstetecken av mig! Det ser ju ut som att du kommer behöva ett 🙂 Vad hände med: ”Iver ska bara träna jakt” 😉 😉 😉 😉 Hahahaha

  Ska du till My Dog???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.