Malplacerad…

Kliver in på frisersalongen.. Iklädd kommunkläder, håret i stripor och alldeles platt. Blir tvättad i håret, sätter mig i stolen och ser mig själv i spegeln.. Jösses, helt blek och osminkad som vanligt.. Ögonen hänger efter för lite sömn. Vad gör jag här? Jag försöker desperat fästa blicken på nåt annat, hmm.. Kanske kan titta på damen bakom, ja där fäster jag blicken. Tiden går och när det närmar sig en timme vågar jag snegla i spegeln på mig själv.. Men! Vem är det? Vilken förvandling! Det finns kanske hopp om tjejen i spegeln ändå… Ligger i sängen i barsebäck och försöker uppa via min ”dum-phone”, går riktigt bra! Jag å grabbarna har åkt 55 mil å är trötta nu.. Eller..inte dom men jag.. I veckan har vi inte tränat nåt, det har liksom inte blivit, men det keno kan det kan han, det vi behöver fila på, ja det är som det är.. Nu laddar vi för imorgon! Godnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.