Landet annorlunda

Ta 7 timmars bilresa (sovande), lägg till noll i uppvärmning, vad har man då? En pigg tollare som heter keno.. Efter platsen, som var först, kom stegen..! Kenos roligaste moment tror jag. Vi har ju jobbat lite med den och fått till den så bra! Dock inte idag, han flög över den, tjoho vad kul det va! Överladdad tollare.. Och glad! Jaja, inte hela världen.. Sen spår. Jag är så stolt över honom! Ett helt annorlunda spår än vad vi nånsin tränat på! Upptag åt rätt håll fast lite vingligt. Hittade 5 plus slut men oj vad han slet! När vi gått halva spåret stötte keno upp en kanin! Oj, tänkte jag, hur ska det gå? Jag klämde i med ett nej och pekade åt kaninens håll och sa sen spår. Och keno gav kaninen en sista blick och spårade sen vidare. Underbara hund! Två rejäla tappt i spåret gjorde att vi missade pinnarna men jag var så glad ändå! Mammas pojk, som aldrig ger upp! Spåret gick precis bredvid havet, det blåste som bara den och ett gäng fågelskådare stod precis utanför spårområdet. En hel störningar som keno löste jättebra! Jag visste ju att det var kört på nåt cert men körde ändå uppletandet men där bröt jag. Det var svårt, tiden gick och det var ändå kört… Vill spara honom till imorgon. Alltid tråkigt när det inte går bra men spåret blev en sån himla bra träning! Trevlig klubb, annorlunda än jag är van med en del upplägg, en rolig erfarenhet! Nu åker vi vidare till göteborg!

3 reaktioner till “Landet annorlunda”

  1. Fick en deja vú….känner igen det där spåret!!! Har tävlat där tidigare och nu minns jag att jag sa att jag ALDRIG skulle återvända! Tack för påminnelsen…ska försöka minnas det när jag tävlar Mirakel i elit :O) Men starkt att hunden kan spåra trots kaninstöt…det funkar inte på min! Fick bryta en walk-up träning då Mirakel fullkomligt sket i dummies och bara väntade på att få springa på kaninen hela tiden…
    Lycka till i Götet!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.