Inneträning med vänta-inslag

Efter joggingturen i det ruskiga regnvädret igår fick det bli träning inomhus. Jag la upp den så att en hund fick träna, den andra fick sitta i fåtöljen och titta på / vänta. Väldigt bra träning för iver och efter några tester satt han snällt kvar och väntade på sin tur, trots klicker och godis till keno. Att keno skulle kunna det där hade jag räknat med och det var inga problem heller, men jag tror ändå det är bra träning för honom oxå… Iver fick träna på ingångar, start i ff, kloss-träning (första gången för honom),handtarget och backa i trappan (dags att börja med det nu..). Fast den största träningen var nog ändå vänta-träningen. Och den gick riktigt bra, kul! Keno fick backa fot i vinkel, göra ingångar,backa i trappan, kloss-träning och en hel del freestyle-tricks. Bra träning för båda grabbarna. Idag ska jag lägga hårda spår i molkom och iver ska få lämna av både and och kanin är det tänkt.. Vi har ”sjukling” hemma oxå.. I helgen var det älgjakt och en av jakthundarna irrade sig in till våra får.. Mari, som inte är rädd för hundar, hon gillar dom snarare, fick sig två bett när hon inte backade för hunden.. Trist! Nu sköter vi om det så hoppas vi att vi slipper infektion..

3 reaktioner till “Inneträning med vänta-inslag”

  1. Vad duktiga lille piryan är som kan sitta och titta på när ni tränar. Impad. Är verkligen perfekt att träna detaljer inomhus nu. VI är i en träningssvacka nu och tränar väldigt lite, nära nog inget alls. Spex är sur för han vill träna mycket mer än jag. Måste ta tag i mig snart.
    Må så gott.

  2. Hej! Har läst ikapp lite på sidan. Bra jobbat av Keno på spåren, jag menar att han alltid kör på och försöker lösa allt efter bästa förmåga! Att ge upp är inte hans stil! Fler cert kommer, jag är helt övertygad.
    Kram Maria och Bruno

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.