Är det åldern….

….som gör sig påmind eller är det tillfälligt dåligt minne???  Igår stormade jag in på Shell, lite stressad som vanligt, och sa att mitt tankkort inte funkar. Jag hade fått ett nytt  för länge sen och inte använt det då jag inte tankar på Shell sen flera år tillbaka… De sa att nu för tiden måste det aktiveras så jag fick nummer och ringde för att göra det. Jag hade ju redan tankat i diesel och handlat annat så summan var ju på drygt 900 kr. På ”stora Shell” sa de att kontot var avslutat! Då gick det sakta upp ett Liljeholmens för mig, jo just, jag hade ju försökt säga upp det i somras…. Fast aldrig fått något svar från dom…. Det var bara att hala fram VISA-kortet och ett ”hoppsan, vad konstigt att de stängt mitt konto utan att jag vet det” och betala den nätta summan. Tur jag fick lön nyss….

Ikväll då…. Skyndade mig hem efter utbildningen vi hade idag, hämtade hundarna i Molkom, åkte vidare till IP i Molkom för att springa 5 km (fick ju bli 2,5 km-rundan två gånger i mörkret). Idag fick Lilleman följa med också för första gången och det gick finemang! Regnet ÖSTE ner och jag var genomsur när vi kom tillbaka till bilen. Men jag och Keno tränade trots det lite lydnad innan vi åkte hem. Hemma var ingen Magnus (han brukar alltid vara hemma före mig) så jag tog upp min nyckelknippa. Och på den fanns ingen hemnyckel….  Lite sådär sakta kröp det fram i minnet någonstans långt där inne att jag tagit av den i fredags och den låg innanför ytterdörren. Skit! Bara stuva in hundarna i bilen igen och köra tillbaka ner till Molkom, i dyngsura kläder och knorrande mage, till svärföräldrarna och hämta deras nyckel till oss. Och sen hem IGEN…. Suck, inte blev det en tidig kväll ikväll heller…

Annars igår fick både jag och Magnus massage, jag handlade mat och senare fick hundarna ”köks-träning” (och det var inte träning i hur man lagar mat även om det skulle vara bra om de kunde det…). Halva dagen på jobbet idag var vi på utbildning och på slutet hade vi föreläsning av han som startade ”Glada Hudik”, det har väl knappast någon missat vad det är… Han var så bra och så inspirerande!! Han visade också hur några hade utvecklat sig så kolossalt mycket och då kom tårarna på mig förstås, åh vad härligt det var att få se!!

En kommentar till “Är det åldern….”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.